Marta Elka

VEU I VIOLÍ

Compositora, cantant i violinista reconeguda dins el panorama musical mallorquí, tant del món de la música tradicional com de la composició pròpia. Comença la trajectòria amb el grup folk mallorquí Xaloc Música amb el qual continua tocant actualment. Té sis treballs discogràfics en solitari. Col·labora amb artistes del panorama musical illenc, dels quals destaca Jaume Anglada, Joan Martorell o Cris Juanico. És també la veu principal del grup Posidònia.

Auba Villalonga

VEU

Nascuda el 2005, s’ha format en guitarra clàssica, llenguatge musical i harmonia a l’Escola municipal de música de Sant Lluís, on també ha realitzat combo com a veu solista. Ha format part del cor de l’escola de música de Maó, i ha fet obres de teatre musical a l’escola Ute Dahl i a l’Orfeó Maonès. Va ser una de les 4 veus elegides per a l’espectacle “Joves Veus” que es va realitzar 3 cops a Menorca amb una gran èxit. Estudia teatre musical amb Pitus Fernández i cant modern amb Rita Barber. Actualment forma part del duet de música moderna Two moons.

Joan Carles Villalonga

VEU I GUITARRÓ

És llicenciat en Filologia Catalana, actualment professor de llengua catalana i un apassionat pel món del folklore i la cultura popular. Es forma en cant vocal a l’Aula de Música Moderna de Cerdanyola i des dels inicis del grup S’Albaida, del qual és membre, es dedica a la recerca en el món de la música tradicional, tasca a què ha dedicat bona part de la seva activitat musical i també pedagògica. Participa, sobretot com a sonador, en les gloses organitzades pel grup de glosadors i glosadores. Altres projectes musicals de què forma part són els Sonadors de Son Camaró, el grup de rock Espina o A Romandre, i ha dirigit, juntament amb Annabel Villalonga, l’espectacle Homenatge a Traginada.

Annabel Villalonga

VEU I GUITARRA

Neix en una família vinculada a la música menorquina i d’arrel. Comença a tocar guitarró i a cantar des de molt petita i la música es converteix en la seva professió. Va estudiar guitarra clàssica al Conservatori de Menorca i guitarra moderna a l’Aula del Liceu de Barcelona. Va formar part del grup S’Albaida amb una llarga carrera discogràfica i concerts internacionals. Actualment, participa en el duet Cala Joia i entre d’altres acompanya Sam Lardner amb qui realitza gires pels Estats Units. També participa de la pràctica, el foment i la difusió de la glosa menorquina amb l’Associació Soca de Mots. Per altra banda ha dut a terme els arranjaments i la direcció de diferents projectes musicals com el darrer Homenatge a Traginada, en commemoració de quarantè aniversari del reconegut grup menorquí.

Manel Álvarez

BAIX

Es va formar al Taller de Músics de Barcelona i a l’ESMUC com a contrabaixista i baixista. La major part de la seva carrera ha estat vinculada al món del jazz tot i que ha fet moltes i variades incursions en altres gèneres. Ha tocat amb reconeguts artistes com Benny Golson, Frank Wess, Phil Woods, Jesse Davis, Scott Hamilton, Ray Gelato Giants, Ignasi Terraza, Susana Sheiman o la Barcelona Jazz Orquestra entre molts d’altres. Després d’una llarga temporada al Regne Unit recentment s’ha instal•lat a Menorca on toca amb Anna Szostak Quartet i Figues d’un altre paner.

Juan Flores

PERCUSSIÓ

Bateria i percussionista. Acompanya, al llarg de la seva carrera, diferents artistes nacionals i internacionals. Treballa en diferents estils: pop, world music, flamenc, etc.
Enregistra amb músics diferents treballs discogràfics. Compagina actuacions amb la docència i és director i professor de diferents centres educatius.

COL·LABORADORES

Anna Miquel Bono

COMUNICADORA

Formada com a actriu a Barcelona i a París, combina la feina d’actriu amb la de road manager a la capital francesa. A Barcelona treballa com a promotora per Swingfònic i la discogràfica Auvidis/Naïve fins a cocrear la seva pròpia agència de promoció i premsa dedicada a la música, ComunicArt. El 2010 marxa a Londres on treballa com a agent de premsa per a discogràfiques i cocrea l’Associació Clariana des d’on produeix el Festival Aglaia i Música a la Reconquesta, ambdós celebrats a Maó. Afincada actualment a Menorca es deleix per promoure i expandir l’art i les reivindicacions de Figues d’un altre paner…

Rosa Suárez Villalonga

IL·LUSTRADORA

DISSENYADORA GRÀFICA

Nascuda i resident a Menorca, amb sis anys de formació a Barcelona i Madrid. Treballa com a dissenyadora a una empresa menorquina i com a freelance amb projectes de caràcter social. Gràcies a la seva trajectòria militant a diferents col·lectius de l’illa i de fora, la seva obra està plena de significat i missatge. Habita l’art com una eina de revolució i canvi per poder arribar a la població de la manera més directa i significativa.

Magda Timoner Pelegrí

DIRECTORA

MUNTADORA AUDIOVISUAL

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona, va començar treballant a Betevé com a redactora i realitzadora de reportatges culturals. El 2006 engega el seu camí freelance com a realitzadora i muntadora de televisió, videoclips, publicitat i corporatius, treballant per productores com Mediapro, El Terrat, Goroka o La Chula. Recentment ha escrit i dirigit tres documentals: 25 Anys Fent Camí (2018), Traginada, l’esclat d’un poble (2019), i Viure la Mar (2020). És sòcia de la comunitat de dones cineastes Dones Visuals i de CIMA.